Πέμπτη 3 Απριλίου 2008

ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Σας καλωσορίζουμε στο επίσημο κέντρο διαλόγου για το μείζον ζήτημα της αισθητικής, όπως αυτή προσβάλλεται καθημερινά σε δύο χαρακτηριστικά σημεία της πόλης των Χανίων.
Ορισμένοι μας θέλουν κοινωνούς εικόνων που δεν αρμόζουν στην ιστορικότητα του τόπου που ζούμε.
Κι αν νομίζουν ότι μπορούν να καταστήσουν αξιοθέατα του αίσχους δύο χαρακτηριστικά σημεία, όπως τα δύο συντριβάνια στο Ενετικό Λιμάνι και στην Πλατεία 1866, είναι... πολύ γελασμένοι.
Η Δημοσιογραφική Κίνηση Αντικατάστασης Φλοτέρ (ΔΗ.Κ.Α.Φ.) δημιουργήθηκε με ένα και μόνο στόχο... Να καταδείξει ότι τα απλά πράγματα μπορούν να γίνουν περίπλοκα και πολυσύνθετα.
Οσο λοιπόν κι αν κάποιοι πιστεύουν ότι θα μας κάμψουν τους απαντάμε... "το γινάτι βγάζει μάτι". Τα φλοτέρ στα δύο συντριβάνια θα αλλάξουν, είτε το θέλουν, είτε όχι.
Αλλο πράγμα οι δημόσιες τουαλέτες και άλλο τα καζανάκια μπροστά στα μάτια των επισκεπτών της πόλης μας.
Αυτά για αρχή κε αντιδήμαρχε... θα επανέλθουμε δριμύτεροι, καυστικότεροι και ελπίζουμε αποδοτικότεροι, διευκολύνοντας και το δικό σας έργο και παρεμβάσεις.
Ξεκινάμε...

29 σχόλια:

Geo είπε...

Αψογο...συνεχίστε δυναμικά τον αγώνα έχετε τη συμπαράσταση των τοπικών φορέων....

Ανώνυμος είπε...

...ΙΣΩΣ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΜΕΛΕΤΑΕΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΠΟΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΥΑΧ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΦΛΟΤΕΡ.
ΑΣ ΜΗΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΜΑΣ... ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΟΥ Δ' ΚΠΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΝΤΆΞΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΑΝ Η Ε.Ε. ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΔΕΚΤΟ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ. ΑΚΟΜΑ ΟΜΩΣ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΥΔΟΚΙΜΗΣΗ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΥΓΟΥΝ ΣΤΑ ΣΔΙΤ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ. ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ ΘΥΕΛΛΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΩΣΤΟΣΟ, ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΤΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ!

BOMBER είπε...

Ena apo ta kritiria tis UNESCO einai kai o aritmos floter pou uparxoun sta syntribania tis kathe polis

Ανώνυμος είπε...

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα. Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος έχει το... γινάτι του. Δεν πειράζει. Συνεχίστε δυναμικά τον αγώνα σας και να ξέρετε πως και το αστείο... έχει τα όριά του.

Ανώνυμος είπε...

Ε ρε μπερικέτια ο Αρούκος. Κανείς δεν έχει ασχοληθεί τόσο πολύ μαζί του...

Ανώνυμος είπε...

Poios einai o Aroukos kai poia einai ta beriketia??????????

Ανώνυμος είπε...

Για το φίλο που δε γνωρίζει... πρόκειται για τον αρμόδιο επί του θέματος αντιδήμαρχο... όσο για τα μπερικέτια σημαίνει ότι έχει πιένες το συγκεκριμένο άτομο και βρίσκεται στην επικαιρότητα. Αυτά για να γνωρίζουν όσοι μπαίνουν για πρώτη φορά στο blog.

Floterakis είπε...

Α ρε προεδραρα , διευκρινισεις επι του Θεματος σε χρον dt. Περιμενουμε και το αρθρο οσυ με την τοποθετηση σου με στοιχεια οπως αντλια υπερχειλισης , αντικατασταση φλοτερ, κατασκευη μαρμαρινης προσοψης...

Ανώνυμος είπε...

Και γώ μαζί σας!!! Πάντως καλή ιδέα θα ήταν, πιστεύω, να αντικατασταθεί όλο το συντριβάνι! Καθώς δεν έχει καμμία σχέση με το γύρω χώρο! Το φλοτέρ είναι το "κερασάκι"...

Ανώνυμος είπε...

Αυτό θα πει μάχιμη δημοσιογραφία...

Ανώνυμος είπε...

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΩΝ

ΕΣΚΑΦΕΑΣ ΒΑΡΕΩΣ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΧΤΙΑ ΧΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ
( ΤΑ ΜΠΆΖΑ ΘΑ ΤΑ ΜΑΖΈΨΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ )

theosidea@otenet.gr

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ ΓΙΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΧΑΙΒΑΝΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

περιβαλλοντικη μελετη για την ορθολογικη χρηση του νερου και του... φλοτερ, εχει γινει;

Ανώνυμος είπε...

Δουλειά δεν είχε ο διάολος...

Ανώνυμος είπε...

Poli kalo. Exete xioumor

Ανώνυμος είπε...

EΙΣΤΕ ΓΝΩΣΤΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ. ΔΩΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΤΖΑΝΑΚΑΚΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ? ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΟΛΑ!!!!ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο πρόεδρος του ΔΗΚΑΦ είναι ΚΚΕ , ο αντιπρόεδρος ΝΔ , ο γραμματέας ΜΕΡΑ , ο ταμίας ΠΑΣΟΚ και δύο μέλη του ΔΣ ΣΥΡΙΖΑ. Οσο για σένα είσαι ένας γαλάζιος μπούμπουρας και μάλιστα χωρίς χιούμορ...

Ανώνυμος είπε...

Τα παιδιά έχουν χιούμορ και το δείχνουν, ψάξτε αλλού για κομματικές ταμπέλες

Ανώνυμος είπε...

Kala vre proedre,mhn xaneis to xioumor sou...To palhkari mporei na kanei plaka gia tous prasinofrourous!A kai mia kai ksekinhsate , kante agwna kai gia thn mpoxa twn dhmosiwn toualetwn.Na mpoun papakia kai afrozo se oles tis dhmosies toualetes!!!Meta to gyrizete se episkeyes gia alla antikeimena allwn dwmatiwn.....

Ανώνυμος είπε...

Την μπόχα των δημόσιων τουαλετών μπορείς να την ξεκινήσεις εσύ από πάνω. Χορηγία σφουγγαρίστρα για σένα καραγκιοζάκο

Ανώνυμος είπε...

O πρόεδρος είναι της Ενώσης Κεντρώων, , ο αντιπροέδρος της Ενωσης Κέντρου (Ζίγδης), ο γενικός γραμματέας του Κόμματος των Κυνηγών, ο ταμίας του κόμματος των Βαρελοφρόνων και τα δύο μέλη είναι μέλη της χαρτοπαικτικής λέσχης Χανίων (άσχετο). Είστε κορυφαίοι ρε μπράβο.

Ανώνυμος είπε...

Sto grizo topio tis kathimerinotitas i protovoulia sas mas euxaristei kai mas fernei xamogela. Oraio.

Ανώνυμος είπε...

Στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις (δεν έχω βέβαια πολλές) την καταπληκτική πρωτοβουλία σας. Δηλώνω επίσης από το βήμα αυτό ότι είμαι υποψήφιο μέλος του υπό ίδρυσιν συλλόγου για την αντικατάσταση των λαμπτήρων σούπερ μάρκετ από τον ενετικό λιμενοβραχίονα (ΣΑΛΣΜΕΛ).

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους οι ΠΟΛΙΤΕΣ έχουν Δυναμη, αρκεί να το συνειδητοποιήσουμε όλοι.
Μπραβο σας και ευχομαι οι καταγγελίες για τα μεγάλα & μικρά ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ να ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ....

Ανώνυμος είπε...

Apo ton POIHTH filo tou tameia tou D.S. tou ΔΗΚΑΦ


Εις τας εκλογάς ψηφίσατε
Κυριάκο Βιρβιδάκη ;
Φάτε στη μάπα τώρα πια
Πισίνα-βόθρο-φλοτεράκι.

BOMBER είπε...

Ωραίο κείμενο, σφάζει με το μπαμπάκι!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια για την κίνησή σας.Πραγματικά ήτανε αντιαισθητικό το φλότερ στο σαντριβάνι...
Γιατί όμως δεν κάνετε και μία κίνηση για το παράνομο χτίσμα στο παλιό λιμάνι εκεί που είναι η έκθεση με τα κεραμικά δίπλα στο τούρκικο μνημείο μασάζ δεν θυμάμαι πως το λένε... Μπορεί να γίνει ακόμα πιο όμορφο το λιμάνι των Χανίων.
Χανιώτης από Αθήνα

Ανώνυμος είπε...

Fimes lene oti o dimarxos enoxlimenos apo tin ektasi ton gegonoton tha xanavalei to floter...epomenos se epagripnisi me to oplo para poda

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΤΑΣΗ
Να καθιερωθεί ετήσιο βραβείο " Το ΦΛΟΤΕΡ " (χρυσό-ασημένιο-πλαστικό) Και να απονέμεται σε ειδική τελετή-γιορτή, σε επώνυμους, Δημοτικούς άρχοντες , και Δ/ντες δημοσίων υπηρεσιών ανάλογα με τις παραλείψεις, αβλεψίες, ανικανότητα, και βλακεία στην άσκηση των καθηκόντων τους.